Çarşamba, Mayıs 09, 2007

Twisted Sister - yoksa Dee Snider mi demeliydim


Yasi 27-30 arasinda olanlar eminimki seneler once TRT2 de ayni zamanda doktor olan soyadini hatirlayamiyorum Sener abimizin hazirlayip sundugu Donence programini hatirlar.Allah senden razi olsun Sener abi ki bizlere o zamanlar bu muzigi tanimamizda katkin oldu.
Neyse konumuza donelim .Donence de cok cikardi Twisted Sister.Uzun sari kivircik sacli bir adam okulda dolaplara kafa ata ata I wanna rock diye bas bas bagirirdi.Sarki sozleri,tavirlari,giysileriyle her zaman Amerikali anne babalara mahkemelerde meze olmustur.

eksisozluk ten...
heavy metal'in kotu cocuk ilan edildigi zamanlarda al gore'un esine "ben o sarkiyi ameliyat olan bir arkadasimi anlatmak icin yaptim, siz ise onda bondage ogeleri goruyorsunuz demek ki aradiginiz bu" diyerek got etmis* bir sahne adami.

Bu yukarida anlatilan olay Dee Snider in ifadesinin alindigi mahkeme salonunda donemin burokrati sonradan Amerika baskan adayi olan Al Gore un esine Dee Snider in verdigi cevaptir.Bu mahleme o zaman tum Amerika tv lerinde canli yayinlanmisti.Al Gore da oradaydi ve bu cevaptan sonra suratini gormeliydfiniz.
Yasasin Rock n Roll

Hiç yorum yok: