Çarşamba, Mayıs 24, 2006

ilk aldigim hard rock kaseti..yil 1987..orta 1

WHITE LION
Walla yil herhalde ya 87 ya 88.Ilkokul dan cikip ortaokul siralarina terfi etmisiz.Kyle Minoque lar,madonna lar ,rick astley ler kol geziyor.Bizi keser mi ?Kesmez tabi.Gitmisim Altiparmaktaki Cokran Plak a ..o zamanlar bi Ahmet abi vardi,bilmiyorum hala var mi.Simdiki gibi sarkilar mp3 adini almamis en fazla,orjinaline para vermek istemiyorsan,kasete karisik bir sekilde dolusma modasi vardi.TDK lar cok iiidi.Hatta hatirlarim arabanin onunde gunesten yamulan cok kasetim heba olmustur,markasini hatirlamiyorum,gunesten etkilenmeyen bos kasetler vardi.

Neyse,ilk aldigim orjinal hard rock kaseti idi White Lion in Pride albumu.When the children cry sarkisi ile cok populer olmustu.Gercekten iyi sarkiydi ama Pride albumu bastan sonra cok saglamdi.Ardindan iron maiden lari,metallica lari,manowar lari ,kesfedince pabuclarini dama attik .


2 yorum:

eren dedi ki...

Hatırlarım Balıkesir'de when the children cry'ı dinleyip dinleyip "işte şarkı bu bee, bunu çalacan olum gitar çalıyom diyosan" deyişini ve akabinde benim kasıp şarkıyı çalmaya çalışmama sebep oluşunu. Tamam tam olmadı ama benzediydi de be. Hala hatırlar, dımbırdatırım arada. Hey gidi günler.

Adsız dedi ki...

şimdi konserede gelirsin seeen METE ABİİİİİİİİİİİİ -ORHAN